A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Funkcionális, elengedhetetlen" sütik az oldal működéséhez szükségesek. A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét. A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.
Választása eltárolásához is sütit használunk, hogy böngészőjében legközelebb is a választásának megfelelően jelenhessen meg az oldalunk.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik
Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, melyekben az oldal személyreszabott beállításait tároljuk az Ön részére.

Statisztikai sütik
Látogatáselemzéssel kapcsolatos sütik, melyen keresztül visszajelzést kaphatunk látogatóinkról, a meglátogatott oldalakról, oldalunk teljesítményéről. Ezen tapasztalatok alapján fejleszthetjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösségi média és marketing sütik
Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik teszik lehetővé, hogy a felhasználók megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel. A marketing sütik segítségével pedig személyre szabott hirdetéseket tudunk megjeleníteni az ön számára, böngészési szokásainak elemzésével.

Sensation Baits Lactalbumin

» » » »Sensation Baits Lactalbumin

Sensation Baits Lactalbumin  - 1. kép

TERMÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA:

 Sensation Baits Lactalbumin, a bojli mix megkötésében játszik fontos szerepet. 

A lactalbumin gyártása során friss pasztőrözött sovány tejet vesznek alapul majd  membránszűrést alkalmaznak, ahol a fehérjéket denaturálják, úgy hogy azok ne sérüljenek. A végén pedig porlasztva szárítják.  Ezzel egy nagyon magas minőségű 80 %-os tejfehérjét kapunk. 

Maximum 5 %-os felhasználásnál, a bojlimixben kiváló kötést, tartós szerkezetet érünk el. 

Aki még nem használt Sensation Lactalbumint  az bátran nyúljon hozzá mivel maximális 5 %-os felhasználásnál több nem szükséges. 

Alkalmazható az összes bojlimixben, nem fogja befolyásolni a bojli adott jellegét. 

Ajánlás:  5 % lactalbumin és 5 % eggalbumin optimális kötést biztosíthat törpeharcsás  vízen mivel elég keménnyé teheti, a bojtit hogy a törpe ne tudja megdarálni a csalit! 

 

Kiszerelési egységek: 

250g, 500g, 1000g 

 

Fogyasztói ár :

250g  - 2000 Ft 

500g - 3250  Ft 

1000g  - 5500  Ft

Egységár : 

250 g - 8000  Ft/kg

500 g - 6500  Ft/kg

1000 g - 5500 Ft/kg.

 

 

TERMÉK VÁSÁRLÁS:

Termék ára: 2.000 Ft.


KOSÁRBA

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK:

Termék ára: 1.990 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 905 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 1.485 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 1.575 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 1.575 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Még több...

Bejelentkezés