A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Funkcionális, elengedhetetlen" sütik az oldal működéséhez szükségesek. A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét. A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.
Választása eltárolásához is sütit használunk, hogy böngészőjében legközelebb is a választásának megfelelően jelenhessen meg az oldalunk.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik
Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, melyekben az oldal személyreszabott beállításait tároljuk az Ön részére.

Statisztikai sütik
Látogatáselemzéssel kapcsolatos sütik, melyen keresztül visszajelzést kaphatunk látogatóinkról, a meglátogatott oldalakról, oldalunk teljesítményéről. Ezen tapasztalatok alapján fejleszthetjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösségi média és marketing sütik
Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik teszik lehetővé, hogy a felhasználók megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel. A marketing sütik segítségével pedig személyre szabott hirdetéseket tudunk megjeleníteni az ön számára, böngészési szokásainak elemzésével.

Sensation Baits Eggalbumin, tojásfehérje por, 250g

» » » »Sensation Baits Eggalbumin, tojásfehérje por, 250g

Sensation Baits Eggalbumin, tojásfehérje por, 250g   - 1. kép

TERMÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA:

A Sensation Baits eggalbumin, tojás fehérjéből készülő por. Rendkívül jó kötőanyag, mely akár vérplazmával  vagy lactabuminnal párosítva a bojlinka kötőanyagát képezi.

Rendkívül ajánlatos használni a bojliba mivel a bojlink főzésének idejét letudjuk csökkenteni, jól formálható, alaktartó bojlikat kapunk.  Ez egy olyan bojlialapanyag melyet nem szabad kispórolni a bojliból. 

Az általunk forgalmazott tojásfehérje friss, 100% tojásfehérje, és nagyon jó ízű, kiemelkedően magas minőségű termék ! 

 

Tipp : Mivel a kérdés mindig az hogy mivel kössük meg a bojlit, erre azt szoktuk mondan,i hogy kinek milyen bojli a célja. A lényeg hogy általánosságban elmondható hogy 50 g vérplazma és 50 g eggalbumin megfelelő egy egyszerű bojli megkötésében.  Sokat számít a bojlimix összetevője így az előbbiek nem tekinthetők 100%-ban elfogadottnak, csak egy ajánlás. 

 

Adagolás: 50 g / kg 

Kiszerelés: 250 gramm

 

Fogyasztói ár: 3450 Ft / 250 g

Egységár : 13800  Ft/ 1000 g



TERMÉK VÁSÁRLÁS:

Termék ára: 3.450 Ft.

KOSÁRBA

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK:

Termék ára: 1.400 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 1.855 Ft.

Darab: KOSÁRBA

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Palicson  járt a Sensation Baits teszthorgász és kedvese !

Palicson járt a Sensation Baits teszthorgász és kedvese !

Maml Balázs sikeres túrát zárt PALICSON !

Még több...

Bejelentkezés