A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Funkcionális, elengedhetetlen" sütik az oldal működéséhez szükségesek. A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét. A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.
Választása eltárolásához is sütit használunk, hogy böngészőjében legközelebb is a választásának megfelelően jelenhessen meg az oldalunk.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik
Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, melyekben az oldal személyreszabott beállításait tároljuk az Ön részére.

Statisztikai sütik
Látogatáselemzéssel kapcsolatos sütik, melyen keresztül visszajelzést kaphatunk látogatóinkról, a meglátogatott oldalakról, oldalunk teljesítményéről. Ezen tapasztalatok alapján fejleszthetjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösségi média és marketing sütik
Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik teszik lehetővé, hogy a felhasználók megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel. A marketing sütik segítségével pedig személyre szabott hirdetéseket tudunk megjeleníteni az ön számára, böngészési szokásainak elemzésével.

RECEPTEK

Chilis bojli recept  Házi bojli készítés sikerrel

Chilis bojli recept Házi bojli készítés sikerrel

Egy igazán jó chilis bojli recept nem hiányozhat a Sensation Baits bojli recept gyűjteményéből, tehát megosztok veled egy tök egyszerű, de annál fogósabb csípős chilis bojli receptet, amit egyszerűen eltudsz készíteni. 

 

Sose felejtsd el, ha valamit kihagysz belőle az már nem lesz olyan fogós, a bojli lelke mindig a pontosan kimért, friss, minőségi alapanyagokon múlik, amiben mi tudunk segíteni neked. 

Kétes eredetű cuccokkal ne foglalkozz, és ott ahol nem tudnak segíteni, velük sem !

Az életedben az az idő, amit horgászattal tudsz tölteni, az a legkevesebb, nem érdemes kockáztatni! 

Mi nem az észt osztjuk, csak a tapasztalatunkat adjuk át neked önzetlenül és ingyen ! 

 

Mielőtt neki állsz a kötelező óvintézkedéseket tartsd be:

Szemvédő, gumikesztyű, zárt ruházat, jól szellőző helyen készítsd. Gyerek ne legyen a közeledben, se kutya, macska ! Ez brutálisan csípős bojli gyúrás lesz !  Sérülésekért felelősséget nem vállalunk !

 

Az alapanyagok neveire rákattintva végig böngészheted melyik milyen és elolvashatod részletesen a működésüket !  

 

500g red birdi 

vörös színű madáreleség rendkívüli alapanyag, liszt fiinomságúra darálva, tökéletes  bojlialapanyag, le kell darálnod ... 

200g indiai chili por 

Egy igazán mellbevágó ízhatást biztosító erős, indiai chili paprika por, körülbelül a cseresznyepaprika 100 szoros erőssége.  Tele van vitaminnal és a halak, pontyok emésztését is igen csak megmozgatja ...

100g sörélesztő koncentrátum 

A pontyok megvadulnak az ízéért kiváló B-vitamin forrás és egy jó fehérje forrás! Szuper bojli alapanyag!

100g Zsíros szójaliszt 

Kiváló kötőanyag és megfelelő textúrát tud adni a tésztánknak és jó fehérje forrás egy kicsiit zsírosabb mint a prémium szója. 

50g vérplazma por 

Brutálisan jó kötőanyag és megfelelő aminosav forrás a halak számára. Egyik legjobb bojlialapanyag.

25g Laktalbumin 

Magas fehérjetartalmú bojlialapanyag, tejből származó fehérje. A bojli keményítésben játszik szerepet 

25g tojásfehérjepor 

Magas fehérjetartalmú alapanyag, egy sokkal másabb aminosav profillal rendelkezik, mint a fenti két bojlialapanyag

Ez a chilis bojlimix elég kemény lesz ahhoz, hogy törpeharcsa és keszegekkel hemzsegő tavakon is tudj vele horgászni. 

 

100 ml liquid chili   

Ez egy brutálisan csípős chili paprika folyadék, amiben maga a chili van pürésetíve.  Jó íze van :-) 

5 ml black pepper  feketebors esszenciális olaj 

A borsot legendásan szeretik a pontyok, tehát még meghökkentőbb csípős bojli készülhet a feketebors olajjal

5 ml chili extract 

A chili paprika préseléséből származó kivonat, ami kissé olajos, de félelmetes maró ízzel rendelkezik. 

Amikor kipróbáltam nem erős volt, hanem már keserű, majd amikor oldódott az ember nyelvén olyan érzésem volt, mintha izzó piszkavasat nyalogatnék, majd egy olyan fenomenális égető érzésem lett, hogy a maradék hajam is égnek állt !  Ez nem gyerek játék, ez már veszélyes kategória .,..  Finoman adagold a tojáshoz. 

20 ml kendermag olaj 

Igen érdekes, fanyar íze van, amit a pontyok szeretnek. Mondhatnánk úgyis, hogy a chili, meg a kender két jó barát, amiért a pontyok megvadulnak ! 

20ml carp amino liquid  

Folyékony aminosav készítmény, mivel sok a növényi lisztünk, így kell egy adag aminosav kiegészítés is a bojlinak.  Nem hagynám ki semmi pénzért ! 

8-9 friss tojás mérettől függően 

1 evőkanál só, kicsit megváltozik a ph a bojli körül, az ízeket kiemeli egy kicsit, még csípősebb lesz. 

 

Aromát nem használunk, mert a bors és a chili illata elegendő illatot áraszt magából. De ha nagyon szeretnéd aromásítani, akkor dippelheted is . 

Ha kérdés merülne fel benned a házi bojli készítéssel, bojli gyúrással  kapcsolatosan, vagy szeretnél tanácsot kérni, akkor próbálok segíteni !  Az alábbi telefonszámon elérsz : 06309930205 

 

Gábor voltam sziasztok ! 

 

 

 

 

 

Még több...

Bejelentkezés