A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Funkcionális, elengedhetetlen" sütik az oldal működéséhez szükségesek. A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét. A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.
Választása eltárolásához is sütit használunk, hogy böngészőjében legközelebb is a választásának megfelelően jelenhessen meg az oldalunk.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik
Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, melyekben az oldal személyreszabott beállításait tároljuk az Ön részére.

Statisztikai sütik
Látogatáselemzéssel kapcsolatos sütik, melyen keresztül visszajelzést kaphatunk látogatóinkról, a meglátogatott oldalakról, oldalunk teljesítményéről. Ezen tapasztalatok alapján fejleszthetjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösségi média és marketing sütik
Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik teszik lehetővé, hogy a felhasználók megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel. A marketing sütik segítségével pedig személyre szabott hirdetéseket tudunk megjeleníteni az ön számára, böngészési szokásainak elemzésével.

RECEPTEK

Májas bojli recept  Házi bojli készítés sikerrel

Májas bojli recept Házi bojli készítés sikerrel

Egy igazi májas bojli recept, amit házi bojli készítés során letudsz gyúrni egyszerűen.

 

Kevés olyan tavat láttam, ahol ne lehetett volna fogni egy-két pontyot májas bojlival. Szerintem pontyra ez a legsikeresebb bojli, amit eltudsz készíteni. Sose törődj másokkal, fogadd meg a tanácsaimat és örülj a sikerednek. 

Most megosztok egy májas bojli receptt veletek és bízom benne, hogy nektek is akkora örömet fog okozni ez a bojli recept, mint nekem.  

Intelmek: Mi nem a szánkat jártatjuk feleslegesen hanem próbálunk neked segíteni bojlit gyúrni ! 

 

" Az életben az az idő amit horgászattal tudsz tölteni a legkevesebb így nem érdemes kétes eredtű cuccokkal kísérletezni ! " 

Ha a receptből kihagysz valamit, az már nem lesz ugyanolyan fogós és ugyanolyan hatékony, mint ahogy mi elkészítettük és horgásztunk vele....  Kövesd a receptet és használd azokat az alapanyagokat, mint mi. 

 

A bojlialapanyagok neveire kattintva bővebb információt kapsz  az adott termékről ! 

 

225g kukoricacsíra liszt  

Magas fehérjetartalom, jó kötőhatás, olcsó, ponty szereti, alapnak tök jó lesz 

250g yellow birdi 

Magvas, tojásos, piskótás,  kiváló alapanyag, jó kötőhatás, daráld le lisztre 

250g  dán extra halliszt 

A piacon az egyik legjobb, legstabilabb dán halliszt 2012. óta, csak egy gyártótól vesszük, 72 % fehérjetartalom

100g előemésztett halliszt

Oldódó halliszt, a bojli oldhatóságában segít, egy aminosav bomba, extra táplálkozási ösztönt vált ki

50g Májliszt 

Magas aminosav összetétellel rendelkező alapanyag, tele vitaminnal és a halak imádják

25g hemoglobin 

A bojlinak ad egy kötőhatást és nagyon jó sötét színű lesz tőle a bojli 

50g Vérplazma por 

A vérplazma egy rendkívül magas fehérjetartalommal rendelkező aminosav forrás, amitől a bojli állaga jól gyúrható lesz és főzés után picit rugalmas lesz, nem ugrik szét a bojli csővezéskor

50g tojásfehérje por 

Egy rendkívül magas fehérjetartalommal rendelkező aminosav forrás, a bojlit kikeményíti, de nem teszi zárttá

 

100 ml liquid liver májkivonat 

Ez egy enzimekkel kezelt  folyékony máj kivonat.  Ettől még a döglött hal is életre kel. 

20 ml lazac olaj 

A lazac olaj egy nem túl zsíros, de jól oldódó halolaj, ami pont tökéletes választás májas alapanyagokhoz

3 ml feketebors essszenciális olaj 

Mivel a májas bojlira sokan azt mondják front érzékeny, egy kis bors csodákra képes

1-2 ml fokhagyma esszenciális olaj

Mivel a hagymás illatok kiemelik a májas bojlit,  egy hajszálnyi fokhagyma még vonzóbbá teheti a bojlikat. 

2 evőkanál só 

A só kicsit segít a tartósításban és meggátolja azt, hogy a bojlid belseje ha nem főne át, akkor megrohadjon, illetve kap a bojli egy pici plusz ízt ! 

 8-9 nagy méretű tojás 

 

Bojli aromát nem használunk hozzá, ha szeretnéd liquid liverrel locsold le a bojlikat előző este mielőtt mész ki horgászni. 

A harcsa elméletileg nem eszi ezt a bojlit a fűszerek miatt ! 

 

Ha bojli készítássel kapcsolatosan vagy bojlialapanyag érdekel keress bizalommal: 06309930205 

 

Gábor voltam sziasztok 

Még több...

Bejelentkezés