A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Funkcionális, elengedhetetlen" sütik az oldal működéséhez szükségesek. A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét. A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.
Választása eltárolásához is sütit használunk, hogy böngészőjében legközelebb is a választásának megfelelően jelenhessen meg az oldalunk.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik
Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, melyekben az oldal személyreszabott beállításait tároljuk az Ön részére.

Statisztikai sütik
Látogatáselemzéssel kapcsolatos sütik, melyen keresztül visszajelzést kaphatunk látogatóinkról, a meglátogatott oldalakról, oldalunk teljesítményéről. Ezen tapasztalatok alapján fejleszthetjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösségi média és marketing sütik
Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik teszik lehetővé, hogy a felhasználók megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel. A marketing sütik segítségével pedig személyre szabott hirdetéseket tudunk megjeleníteni az ön számára, böngészési szokásainak elemzésével.

RECEPTEK

Erjesztett kukoricás ananászos bojli recept

Erjesztett kukoricás ananászos bojli recept

Szuper fogós erjesztett kukoricás ananászos bojli recept... 

( a cikk írásakor ) 

Mivel jelenleg tombol a meleg ezért van egy régi bevált receptem erjesztett ananászos bojlira és nagyon hatásos volt melegben.

Egy konzerv csemegekukoricát leturmixoltam és oldódó szirup és kefir keverékével kitettem a napra körülbelül 4 napra hogy érlelődjön a legjobb ha egy zacskóba bele is teszed csak hogy a levegőben keringő penész ne lepje meg a kukoricát.

Ezt a keveréket úgy érdemes elkészíteni hogy ellepje a kukoricát a folyadék és pár naponta érdemes megforgatni.  Ha pezseg a leve akkor jó esetleg egy kis cukorral érdemes fokozni a hatást.

Ezt az erjesztett kukoricát érdemes lepürésíteni. Ezt a vagányabbak hagyma aprító géppel letudják pürésíteni szinte folyékonyra. A lényeg hogy folyadékot kapjál belőle.

A sima takarmány kukorica erre nem jó meg a leve sem mert penészt hordozhat, ide a csemegekukorica kell!  

 

Az erjesztett kukoricás ananászos bojli recept: 

 

100g erjesztett csemegekukorica pürésítve ez adja a fermentációs alapot de igazán büdös legyen az a lényege. Jó a fagyasztott csemege is csak erjeszd meg rendesen! 

100g sörélesztő ez is egy hasonló ízt ad amit a ponty imád és mellette glutamin savval tele van ami ízfokozó hatással bír

100g rozsliszt ez azért jó mert erjedésre hajlamos bojliban ad neki egy erjedt érdekes lendületes szagot

300g kukoricacsíra a ponty imádja magas a fehérje tartalma

100g szójaliszt a textúra miatt és a kötés miatt

200g yellow birdy ebben magok vannak és tésztás rész amitől a bojlinak a tésztája kiváló lesz le is darálhatod de egy kis szemcsét hagyjál a tésztába hogy tudjon az anyag kidiffundálni.

50g corn protein ez is egy kukoricaszármazék és pontyok szeretik és a kötésben segít!

50g vérplazma ad egy rugalmasságot a bojlinak és a kötésben fontos a szerepe

 

A fenti bojlialapanyagokat a www.sensationbaits.hu oldalon megtalálod ... 

 

Folyékony rész:

20g Carp amino komplex aminosav por

30ml Carp amino liquid aminosav folyadék

az aminosavakat mindig túl kell adagolni a szénhidrátos bojliknál mert kevés benne az állati eredetű fehérje ….

30g betain 

5 csepp vajsav

5g aktíve sweetenert bojli édesítő por

1g sárga bojli festek hogy szép figyelemfelkeltő legyen a színe a bojlinak 

10ml ananász bojli aroma, egy igazán nyári favorit íz és illat ! 

6-7 tojást adhatsz hozzá vagy 150g tojásport!

 

A bojli alapanyagokat  ezen a linken ha rákattintasz megtalálod  illetve ha ráklikkelsz az alapanyag nevére megtalálod ! 

 

Még több...

Bejelentkezés