A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Funkcionális, elengedhetetlen" sütik az oldal működéséhez szükségesek. A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét. A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.
Választása eltárolásához is sütit használunk, hogy böngészőjében legközelebb is a választásának megfelelően jelenhessen meg az oldalunk.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik
Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, melyekben az oldal személyreszabott beállításait tároljuk az Ön részére.

Statisztikai sütik
Látogatáselemzéssel kapcsolatos sütik, melyen keresztül visszajelzést kaphatunk látogatóinkról, a meglátogatott oldalakról, oldalunk teljesítményéről. Ezen tapasztalatok alapján fejleszthetjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösségi média és marketing sütik
Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik teszik lehetővé, hogy a felhasználók megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel. A marketing sütik segítségével pedig személyre szabott hirdetéseket tudunk megjeleníteni az ön számára, böngészési szokásainak elemzésével.

FOGÁSOK

2024 évkezdet Ricsi Tasty Nutty bojlival horgászott

2024 évkezdet Ricsi Tasty Nutty bojlival horgászott

A kapás reggel 9-kor érkezett, 16mm-es Tasty nutty bojlira.
Az etetési stratégia januárhoz kapcsolódóan nem bonyolítottam túl, az alábbiakból állt: vegyes magmix tigrismogyoró, kukorica, repce, kender (magmixből kevés ment 1 marék kb), tasty nutty 3-4 szem etetőhajóval behúzva.A horog mellé egy crushaval pva hálóba ment 5-6 szem tasty nutty szinte porrá őrölve. A hal súlya 15,1kg volt.
Ami a szereléket illeti: 90cm-es leadcore, 20cm-es előke 6-os wide gape horog combi-blowback rigbe kötve.  Fárasztás meglepően hosszasabb volt 20perc. 

Még több...

Bejelentkezés