A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Funkcionális, elengedhetetlen" sütik az oldal működéséhez szükségesek. A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét. A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.
Választása eltárolásához is sütit használunk, hogy böngészőjében legközelebb is a választásának megfelelően jelenhessen meg az oldalunk.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik
Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, melyekben az oldal személyreszabott beállításait tároljuk az Ön részére.

Statisztikai sütik
Látogatáselemzéssel kapcsolatos sütik, melyen keresztül visszajelzést kaphatunk látogatóinkról, a meglátogatott oldalakról, oldalunk teljesítményéről. Ezen tapasztalatok alapján fejleszthetjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösségi média és marketing sütik
Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik teszik lehetővé, hogy a felhasználók megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel. A marketing sütik segítségével pedig személyre szabott hirdetéseket tudunk megjeleníteni az ön számára, böngészési szokásainak elemzésével.

Sensation Baits Belachan Paszta

» » » »Sensation Baits Belachan Paszta

Sensation Baits Belachan Paszta - 1. kép
Sensation Baits Belachan Paszta - 2. kép

TERMÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA:

Belachan rákpaszta - Belachan pasta:

 

A Belachan paszta erjesztett rákok és kukoricaliszt ötvözetéből születik meg Malajziában mely igen markáns erős halas, savanykás szaggal rendelkező paszta Hihetetlenül sikeresek lehetünk vele mivel az erjesztett rák markáns, erjedt szagát és sós ízét nem lehet összetéveszteni semmivel. Számtalanszor használjuk előszeretettel ezt a készítményt akár pasztázva akár lereszelve és tojáshoz adva. Kimagasló eredmények érhetők el vele. A pontyok ha egyszer rákaptak az ízére akkor elkergetni nem lehet őket az etetésről.

 

Tipp: Ha nagyon vagány akarsz lenni akkor egy egész belachant lereszelsz és egy egyszerű sima halas vagy fokhagymás alap mix-szel készítesz belőle bojli masszát majd bojlit. Az igazán extrémitást kedvelő horgászok egy egész belachan blokkott 20 g krill liszttel és 10 -15 csepp vajsavval megbolondítva készíthetnek bojlit. Ajánlatos a gumikesztyű használata és a civilizációtól távoli helyen készíteni az efféle csalit mivel kivívhatjuk magunk ellen a sorsot ! ! ! De a rekkenő hőségben nincsen párja ! Valamit, valamiért !

 

Pasztát készíthetünk úgy hogy lereszelünk kedvünk szerint egy darabot majd ahhoz némi CSL-t keverve gyúrunk egy pasztát. A CSL hozza ki legjobban a bukéját a pasztának. Ha túlnedvesítettük kevés szója fehérje koncentrátummal megköthetjük.

 

 

Adagolás: fél vagy egy egész paszta

 

 

Kiszerelés: 250g


Bővebb információ telefonon : 06 30 9930205 

 

Egységár :9084 Ft /1000g

Fogyasztói ár: 2750 Ft/250 g


TERMÉK VÁSÁRLÁS:

Termék ára: 2.750 Ft.

KOSÁRBA

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK:

Termék ára: 2.420 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 1.090 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 2.360 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Még több...

Bejelentkezés