A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Funkcionális, elengedhetetlen" sütik az oldal működéséhez szükségesek. A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét. A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.
Választása eltárolásához is sütit használunk, hogy böngészőjében legközelebb is a választásának megfelelően jelenhessen meg az oldalunk.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik
Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, melyekben az oldal személyreszabott beállításait tároljuk az Ön részére.

Statisztikai sütik
Látogatáselemzéssel kapcsolatos sütik, melyen keresztül visszajelzést kaphatunk látogatóinkról, a meglátogatott oldalakról, oldalunk teljesítményéről. Ezen tapasztalatok alapján fejleszthetjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösségi média és marketing sütik
Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik teszik lehetővé, hogy a felhasználók megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel. A marketing sütik segítségével pedig személyre szabott hirdetéseket tudunk megjeleníteni az ön számára, böngészési szokásainak elemzésével.

Sensation Baits borsó fehérje isolátum, Pea protein

» » » »Sensation Baits borsó fehérje isolátum, Pea protein

Sensation Baits  borsó fehérje isolátum, Pea protein  - 1. kép

TERMÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA:

A Sensation Baits Pea protein, borsó fehérje izolátum élelmiszeripari minőségű magas fehélrjetartalmú, így kiváló bojlialapanyag! 

A borsó fehérje izolátum kiválóan használható ponty takarmányokba és bojlimixekben mint alapkeverék összetevő, vagy alternatív fehérje összetevőként a fehérjeszint emelésére.

Ez a termék sárgaborsóból készül, és olyan eljárásokkal készül, mint az izolálás, homogenitás, gyorsbepárlás, sterilizálás és porlasztva szárítás. Ez a többszörösen összetett gyártási folyamat garantálja a kiváló emészhetőséget ! A termék semleges ízű és illatú, és könnyen emészthető, ami előnyös a ponty számára. A borsó fehérje izolátum kiváló kötő tulajdonságokkal rendelkezik, és nagyon jól használható hallisztek és tejfehérjék helyettesítésére.

A borsó fehérje izolátum krémsárga színű, enyhe dióízű és sárgaborsó illatú, félig oldható is. Nem allergén és kiváló aminosav kombinációja miatt nagyon jól emészthető és könnyen felszívódik a szervezetben. A pea proteinnek nincs emésztéstgátló hatása. A borsó fehérje izolátum jó szerkezeti stabilitással, emulgeáló és víz-olaj visszatartó képességgel rendelkezik, így alkalmas mindenféle bojli készítéshez! 

 Az előnyei miatt a borsó fehérje izolátum egy népszerű választás a bojligyártók körében. Ha keresel egy olyan bojlialapanyagot, amely megfelel a hallisztek és tejfehérjék helyettesítésére, a borsó fehérje izolátum a megfelelő választás lehet számodra Ne habozz, próbáld ki ! 

A Borsó fehérje isolátum, 80%-os fehérjetartalmat és 3%-os alacsony olajtartalmat biztosít. 

Az ajánlott  mennyiség:  250-350 g/kg.

TERMÉK VÁSÁRLÁS:

Termék ára: 1.880 Ft.


KOSÁRBA

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK:

Termék ára: 7.000 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 1.500 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 4.065 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 2.380 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 2.415 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Termék ára: 1.700 Ft.

Darab: KOSÁRBA

Még több...

Bejelentkezés