A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Funkcionális, elengedhetetlen" sütik az oldal működéséhez szükségesek. A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét. A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.
Választása eltárolásához is sütit használunk, hogy böngészőjében legközelebb is a választásának megfelelően jelenhessen meg az oldalunk.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik
Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, melyekben az oldal személyreszabott beállításait tároljuk az Ön részére.

Statisztikai sütik
Látogatáselemzéssel kapcsolatos sütik, melyen keresztül visszajelzést kaphatunk látogatóinkról, a meglátogatott oldalakról, oldalunk teljesítményéről. Ezen tapasztalatok alapján fejleszthetjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Közösségi média és marketing sütik
Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik teszik lehetővé, hogy a felhasználók megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel. A marketing sütik segítségével pedig személyre szabott hirdetéseket tudunk megjeleníteni az ön számára, böngészési szokásainak elemzésével.

CIKKEK

2021. NBBH első  30+ -os Pontya  és a Sensation Baits

2021. NBBH első 30+ -os Pontya és a Sensation Baits

Büszkeséggel tölt el  az, amikor a Sensation Baits-nek  is köze van ahhoz, ami a magyar pontyhorgászatban egy igen jelentős mérföldkő : 

Mégpedig Sensation Baits bojlialapanyagokból készült bojlival sikerült megfogni verseny körülmények között 2021-ben az  NBBH első 30 + -os pontyát a Black & Nice BRC Team-nek. 

 

Itt olvashatjátok a csapat beszámolóját  amit ezúton is köszönünk és GRATULÁLUNK ! 


Gyúrjunk , de miből . . .

Évek óta foglalkoztatott a gondolat, hogy egyszer már mi is szeretnénk saját golyókkal horgászni. Rendben, gyúrjunk.

De mivel elég nehéz kiigazodni az alapanyagok útvesztőjében, és minnél jobban beleástuk magunkat a témában, annal mélyebbre süllyedtünk a kavalkádban.

 

Aztán egy idő után úgy éreztük kitaláltunk egy jó receptet. Na ebből lett igazán az óriási káosz. Összevissza vásároltuk az alapanyagokat és a végtermékeket alig győztük hordani a kukába. Semmi sem úgy sikerült ahogy azt elképzeltük. Súlyos összegektől szabadítottuk meg magunkat, mire beláttuk, ezt csak profi segítséggel szabad folytatni.

A bojlikészítés csoportot olvasgatva, egy apró párolási kérdéssel fordultunk a Sensation Baits-hoz, pontosabban Kurcz Gáborhoz.

 

Gondoltuk ez nem olyan nagy titok, hátha kapunk tanácsot. Ebből a kérdésből egy több órás chatelés alakult, amit napokon keresztül folytattunk. Meglepett teljesen az a nyílt segítőkézség, amit tapasztaltunk, ezért úgy döntöttünk , egy életünk egy halálunk, megpróbálunk most a tőle rendelt  alapanyagokból készíteni az épp elgondolt receptet.

Akkor még nem tudtuk, hogy a véletlenül eltalált recept, vagy az alapanyagok minősége végett, de az év első balatoni tesztje parádésra sikerült.

Mivel addigra egy másik recept is kialakulóban volt, amit kifejezetten majd a két őszi versenyre szerettünk volna elkészíteni, jöhetett újra a rendelés és az otthoni gyúrás. Az elkészült golyóknak a nagy részét szétosztogattuk, hogy ha már a barátok is vallatják a Balatont , legalabb legyen egy kis visszajelzés hogyan is működnek.

Bár innentől kezdve már nem is volt kérdés honnan lesz az utánpótlás.

A válaszok bizakodásra adtak okot, igy bátran vágtunk neki a 2020-as NBBH-nak.

Ahol sikerült többek között egy  gyönyörü 26+ tövessel a 4. helyen végeznünk.

 

NBBH

 

Mondanom sem kell, hogy a halak nagy részét mivel fogtuk, pedig volt nálunk gyári golyó is.

A 2021-es NBBH-án pedig minden elképzelésünket sikerült felülmúlni a dobogó 2. fokával, amire a versenykörülmények között elsőként kifogott 30+-os matuzsálem repített minket.

 

NBBH

 

Ő is a Sensation Baits alapanyagokból készült harmadik fajta bojlira éhezett meg. Mi úgy gondoljuk, ennél több megerősítésre már nincs szükségünk, hogy mit, és honnan . .

 

NBBH



Köszönjük Gábor!
Black & Nice BRC Team

NBBH
NBBH
NBBH
Még több...

Bejelentkezés