Sensation Baits Betain

» » » »Sensation Baits Betain

Sensation Baits Betain - 1. kép

TERMÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA:

Betain :

 

A betain az egyik legrégebbi bojli alapanyagok között ismert attractor. Az legjobb típusát választottuk ki mely 100%-ban vízoldékony, cukorrépa melaszból készül így természetes alkotóeleme az igazán fogós bojlinak. Mi hiszünk benne és úgy gondoljuk 20g minden típusú bojliban megállja a helyét ezzel is növelve az esélyt a nagy testű halak megfogására.

Ha a nagyüzemi haltermelésre készített takarmányokban felhasználják és bizonyított a jótékony hatása akkor mi sem nélkülözhetjük.

 

Tipp: Érdemes minden etetésre és csalizásra szánt csalihoz felhasználni. A kifőzött/megpárolt és még nedves bojlit forgassuk meg betainban és hagyjuk hogy beszívódjon a bojliba. Használhatod pelletekre, magokra, method mixekbe, rakva a lényeg hogy hagyjuk hogy felszívja a kívánt etetőanyag és etessünk ezzel. Dippekben is eredményesek lehetünk 10 g nyugodtan kerülhet akármilyen dippbe. Tipp van amikor nem működik semmi akkor szoktuk aminosavban feloldani a betaint hogy kapjunk egy igen sűrű levet. Ebben 1-2 órát szoktuk áztatni a csalizó bojlit. Extrém nagyon a technika és minden ésszerűségnek ellent mond de bebizonyosodott hogy működik.

 

97% betain

100% oldhatóság

 

Kiszerelés: 150gFogyasztói ár : 1455 Ft/150g

Egységár :9700 Ft/ 1 kg


TERMÉK VÁSÁRLÁS:

Termék ára: 1.455 Ft.

KOSÁRBA

Sporthorgászbolt horgász webáruház

hirdetés

Deseda
ABF Team

Bejelentkezés