Sensation Baits 3+1 akció ingyen szállítással !

» » »Sensation Baits 3+1 akció ingyen szállítással !

Sensation Baits  3+1 akció ingyen szállítással !  - 1. kép
Sensation Baits  3+1 akció ingyen szállítással !  - 2. kép
Sensation Baits  3+1 akció ingyen szállítással !  - 3. kép
Sensation Baits  3+1 akció ingyen szállítással !  - 4. kép

TERMÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA:

3 kiló Extrem Liver bojli és 1 kg S1 oldódó fokhagymás  bojli   ingyenes szállítással ! 


Sensation Baits extrem Liver bojli a nevéből eredően is extrém. A termék kategóriájában a legjobbak közé tartozik ,  ha nem a legjobb bojli. Az Extem liver  úgy lett megalkotva,  hogy  a nagy pontyok igényeinek megfeleljen. Rengeteg májlisztet és májkivonatot tartalmaz.  Van egy nagyon büdös alap szaga a fehérjéktől,  erre rájön a májas szag,  ami egyszerűen olyan szag- és íz  felhőt képez,  amitől a pontyok megvadulnak.  Ez egy baromi erős  protein bomba a pontyok számára.   A bojli a vízben dolgozik, de 24 órát kibír a vízben, ez nem fagolyó,  nincs tele nyomva kötőanyagokkal és mégis tartós a  vízben, tehát nem kell félni hogy leválik.

A bojlikat a Desedán teszteljük,  ami a világbajnokságnak ad helyet,  így  ha ott működik és rengeteg halat fogunk,  akkor neked is működni fog. 

 

S1 oldódó bojli Rinyaszentkirályon,  a versenyen az egyik legjobb bojli volt.

Csapatunk több mint 100 pontyot fogott,  átlagosan,  9-10 kiló körüli halakat.  A bojli oldódása 2 óra,  ami az extrem liverrel párosítva egy fantasztikus nagyhalas etetést hoz létre.  Egyszerűen félelmetes, hogy mekkora halsűrűséget képes az etetésen tartani ez a két bojli. 

Tapasztalatunk alapján az s1 fokhagymás oldódó bojlival az etetést megszórva a harcsák és a keszegek  távol tartahatóak.

TERMÉK VÁSÁRLÁS:

Termék ára: 16.000 Ft.

KOSÁRBA

Sporthorgászbolt horgász webáruház

hirdetés

Deseda
ABF Team

Bejelentkezés